Hop til indholdet.

Hvad er e-learning?

E-learning betyder kort og godt at du tager størstedelen af dit studie over internettet. Du finder de faglige materialer du skal arbejde med til fagene online, du afleverer opgaver online, og du får feedback fra dine lærere online. Du har mulighed for at arbejde med dit studie når det passer dig, og hvor det passer dig, så længe du har adgang til internettet. 
Når du tilmelder dig e-learning, vil du inden for en uge være i gang med dit studie.

E-learning - et godt valg for dig?

E-learning er et rigtig godt valg for dig hvis du:

  • gerne vil have en fleksibel studieform, der kan tilpasses dine behov
  • gerne vil kunne arbejde med dit studie på de tidspunkter i døgnet der passer dig
  • foretrækker at arbejde selvstændigt og ikke være afhængig af andre
  • selvstændigt kan planlægge dit arbejde og følge din studieplan
  • gerne vil have et studie, der ikke kræver at du møder op klokken 8 hver morgen
  • godt kan lide at læse via en computer.

God kontakt med din lærer

Ud over at du får respons på alle dine afleveringer, har du altid mulighed for at kontakte dine lærere via e-mail og/eller Skype, for at få hjælp og vejledning. Her kan du tale med læreren om faget, opgaver og eksamen. Disse samtaler kan både foregå fysisk på skolen, eller over internettet. Samtalerne vil altid tage udgangspunkt i dine behov som kursist.
På AVU kan du som minimum mødes med din lærer i 20 % af dit fags uddannelsestid. 

Let tilgængeligt indhold

For at gøre det nemt for dig som studerende, har vi lagt det meste af fagenes indhold du skal igennem ud som let tilgængelige PDF'er, i-bøger, eller videoklip, men i visse fag skal du stadig bruge 'almindelige' bøger, som du kan låne på skolen.

Forudsætninger

For at studere på e-learning, er det en god idé at sørge for at du har adgang til en computer, og kan finde ud af fx at læse og sende e-mail, oprette og gemme dokumenter, samt uploade dem på vores intranet - eller at du har en person i din omgangskreds eller familie, som kan hjælpe dig. Når du starter på dit studie, vil du også få adgang til vores videohjælp, som hjælper dig godt i gang.